9/26/2016

Outfit// Autumn blues

I was wearing
Bomber jacket: Mango
Shirt: H&M (HERE)
Boots (HERE) and Bandana (HERE): Zara
Skirt:HERE


I love autumn. I love the colors of autumn. I love the smell of life in autumn. I love the "new beginnings". I just love life in autumn...

When it comes to my look, I decided to play with navy and patterns. I really love that bomber jacket even though I don't wear it quite often. On the other hand, you are all familiar with my love (or we shall call it "passion") for pleated skirts. Well, I was missing the navy one (;P) so when I got an offer to choose an item from THIS shop, I just had to treat myself with one. And it really was a good treat. It's an amazing piece of a great quality that I will most definitely wear a lot.

And what about that last picture? My older definitely made me so happy when he finally decided to take a pic with his old mom! ;) What can I say...I was one happy lady that day... 

It seems that autumn really is the most wonderful time of the year (just after Christmas that is)! :)


SHARE:

9/22/2016

GUEST COLUMNIST// ELA NEL PAESE DELLE MERAVIGLIE #2

*Foto* U sitnice se najlakše zaljubiti, prva moja talijanska instant ljubav pogled je s prozora kuhinje...rana ljetna ustajanja, kavica i čekanje da sunce proviri i zagrije kroz zelenilo sa stražnje strane zgrade.

SHARE:

9/06/2016

Guest columnist// Ela nel Paese delle Meraviglie #1

Hello all!
Malo je reći koliko je sreće bilo nakon Ivanine poruke vezane za ovu suradnju, koliko je nestrpljenja bilo pred ovaj prvi post i koliko je nade da će se čitava priča uklopiti u ovaj njen već izgrađeni svijet. Imamo obje nekih divnih ideja ovdje za vas, a sve što vama preostaje je da si zamisliti talijanski ugođaj [jer tamo ćete me naći] i uz kavicu i kakvu poslasticu [jer sam opsjednuta dugim tekstovima] pronađete malo relaksacije u ovim redovima.
Pa kako drugačije početi ovu avanturu nego pričom o Eli i Italiji, sve od same spoznaje, prije nekoliko mjeseci, da ću je po drugi puta zvati domom. S velikom željom da će zaživjeti i svi ostali tekstova o tome kako je ta ista Italija prihvatila mene.

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig