5/26/2016

Outfit+Thoughts// Golden


ENG
Last night I wasn't able to sleep. I had so much on my mind and among all those everyday "problems", blogging was also one of the things that I couldn't stop thinking of. By nature, I'm one of those who are not able to just "leave" things undone or unfinished. I always need to have a proper closure or I just need to keep on going in some direction. With this blog I just wasn't sure anymore. In the end, I decided that I truly enjoy blogging and that I want to proceed with all this BUT, there are some things that I do WANT and NEED to change.

I love clothes and I love showing you my everyday outfits, but that just isn't enough... for me. Since I became a mother for the first time, many things have changed in my life. When I became a mum for the second time, everything changed. Most of all, I CHANGED and not always in a direction that one would hope for. I want to talk about that. I want to share... In this passed year I experienced whole lot of emotions  that I didn't know that even existed. At first, I thought that I'm the only one, but then I've learned that many other mums out there are feeling the same and that I'm not an alien. Talking about that I would like to help other women who are already mothers or those who are going to become mothers one day. Even for those who don't even want to, I would like them to (maybe) understand better their friends, sisters or some random lady in a supermarket.

Also, in this past year, I've really fallen in love with fitness. I can't even believe my eyes... me, who wasn't active for thirty years... Well, it was such a great journey that I would also love to share with you guys.

There are also some other topics that in the future I would like to share with you...

Hopefully, you will continue this ride with me... I'll be happy to hear your thoughts about all the written above and (of course), my lovely :P outfit... (soooooo in love with this skirt)?! :) Kisses

HRV
Noćas nikako nisam mogla zaspati. Previše mi se toga vrtilo po glavi i u moru svakodnevnih "problema", svoje je mjesto pronašao i  blog. Po prirodi sam osoba koja ne voli ostavljati stvari nedorečenima. Uvijek težim nekoj finalizaciji. Ili se nečega latim zauvijek ili nastavim u nekom smjeru koji sam si zacrtala. S blogom sam uistinu bila u velikoj nedoumici. Na kraju sam donijela odluku da je blog nešto čega se ne želim i ne mogu odreći, ALI se neke stvari MORAJU promijeniti.

Neminovno je da volim modu i da uživam predstavljati vam svoje svakodnevne kombinacije, ali to više nije dovoljno. Otkako sam postala majkom po prvi puta, moge su se stvari u mome životu promijenile. Kada sam postala majkom po drugi puta, sve se promijenilo. JA sam se PROMIJENILA i to ne nužno na onaj način na koji sam htjela. To je ono o čemu želim pisati. U zadnjih sam godinu dana osjetila cijelu paletu emocija za koje nisam ni znala da postoje. U početku sam mislila da sam jedina, ali sam s vremenom shvatila da nisam sama u cijeloj priči i da se mnoge žene "izgube" u ulozi žene kao žene, žene kao majke i sl. To su iskustva koja bih željela podijeliti s majkama te sa ženama  koje će to tek postati. Također i sa onima koje to čak i ne žele, ali bih ja voljela da na neki način bolje shvate ili barem pokušaju shvatiti svoje prijateljice, sestre ili pak "neku tamo" ženu u supermarketu.

Zadnjih sam se godinu dana također zaljubila i u fitness. Ovo je nešto što nisam mislila da će se ikada dogoditi, jer smo vježba i ja oduvijek bili u korelaciji kao "krava i tambura". :) Bilo je to jedno zanimljivo putovanje koje se nastavlja, a koje također imam potrebu podijeliti s vama.

Postoje još mnoge teme koje bih željela inkorporirati u ovaj blog te se nadam da ste "za" te da ćemo se zajedno družiti još neko vrijeme...

A sada, recite mi što mislite o novitetima, kao i o mojoj krasnoj :P kombinaciji (luda sam za ovom suknjom)?! Puse

Tee: Esmara/ Skirt: Zara/ Sneakers: Converse/ Bracelets: Mango


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig